BAŞKAN İBİŞ: YDDF YOZGATLILARIN BAŞKENTTEKİ ÇAĞDAŞ YÜZÜDÜR

BAŞKAN İBİŞ: YDDF YOZGATLILARIN BAŞKENTTEKİ ÇAĞDAŞ YÜZÜDÜR

Ankara’da 2011 yılında kurularak faaliyetlerini sürdüren Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu (YDDF) Genel Başkanı Mesut İbiş “Hemşerilerimizin ortak ihtiyaçlarını, sorunlarını tespit etmek ve çözüm bulmak kolektif bir iştir. Federasyon bizim için hiçbir ayrım gözetmeden hemşerilerimize hizmet etme aracıdır” dedi.

Kuruluş amaçlarının temelinde birlik ve beraberliği daha da güçlendirerek gelecek nesillere aktarmak, değerleri korumak ve yaşatmak yattığını belirten İbiş; “Diğer federasyonlar ve benzer oluşumlardan farklı olarak, hemşerilerimize daha yüksek kalitede hizmetler sunmaya çalışmaktayız” dedi.

YDDF genel başkanı İbiş açıklamasında şunları söyledi :

“Tüm dünyayı ve ülkemizi saran Covid-19 salgınında hayat durma noktasına gelmiştir. Bizler de Yönetim Kurulu olarak dernek başkanlarımız aracılığı ile hemşerilerimize ulaşarak ihtiyaç oranında yanlarında olmaya çalıştık.

Evlerimizde kaldığımız süre içerisinde sosyal medya üzerinden canlı yayın düzenleyerek, değerli sanatçılarımızın destek ve güzel türküleriyle hemşerilerimizi buluşturup moral bulmalarını sağladık.

Çocuklarımızı da düşünerek resim, boyama ve video yarışması düzenleyerek onlarında mutlu olmalarını sağladık.

İşe ihtiyacı olan gençlerimize iş imkanı sağlamaya devam ediyoruz.

Y.D.D.F. Bültenimiz için çalışmalarımız, yeni üye dernek katılım çalışmalarımız, iş insanlarımızı bir araya getirecek çalışmalarımız devam etmektedir.

“Covid-19 Salgını sebebi ile birçok sivil toplum kuruluşları gibi bizde projelerimizi ( 10.Yıl Kutlama, konser, festival, futbol, gezi, panel vb.) ertelemek durumunda kaldık.

Başkan İbiş açıklamasının son bölümünde ise Koronavirüsle ilgili  sıkıntıların bitmesi durumunda çalışmalara kaldığı yerden devam edileceğini belirterek

“Federasyonumuz her zaman olduğu gibi bundan sonra da  köylümüzün ve hemşerilerimizin başkentteki çağdaş yüzü olacaktır” dedi.

24/10/2020 19:08
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ