BARAJ MANZARALI ÇEKEREK MİLLET BAHÇESİ CAZİBE MERKEZİ OLDU

BARAJ MANZARALI ÇEKEREK MİLLET BAHÇESİ CAZİBE MERKEZİ OLDU

Yozgat'ın Çekerek ilçesinde bulunan ve baraj etrafına kurulan Çekerek Millet Bahçesi, hafta sonları çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.
180 bin metrekarelik alanda peyzaj çalışmaları ve sosyal donatılarla zenginleştirilen bu park, yaz sıcaklarında serinlemek ve doğayla iç içe vakit geçirmek isteyenlerin favori mekanı haline geldi.
Yoğun İlgi Görüyor
Çekerek Millet Bahçesi, iki yıl önce dönemin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın katılımıyla açıldı. Açıldığı günden bu yana bölgenin cazibe merkezi haline gelen park, yeşil alanları, spor aletleri, yürüyüş yolları ve çocuklar için özel oyun alanları ile ziyaretçilerine keyifli ve güzel günler yaşattı.
Mustafa Sungur, Ankara'dan gelerek Çekerek Millet Bahçesi'ni ziyaret edenlerden biri. Sungur, “Burada emeği geçenlerden Rabbim razı olsun, herkese çok teşekkür ederiz. Çekerek turizmine büyük katkılar sağlanmış. Lavanta adası, millet bahçesi ve şato ile birlikte burası çok güzel olmuş” dedi.
Salih Yüksel, Bursa'nın Gemlik ilçesinden ailesiyle birlikte gelmiş. Yüksel, “Çekerek ilçesinde baraj manzarasıyla çok güzel bir atmosfer hakim. Temiz bir havası var, oksijeni bol. Çok güzel bir alan” şeklinde konuştu.
Muhammet Fatih Yüksel ise ilk kez ziyaret ettiği Çekerek Millet Bahçesi hakkında, “Gerçekten turizm açısından da ülkemize güzel bir değer katıyor, herkesin buraya gelmesini istiyoruz, çok güzel bir yer olmuş” ifadelerini kullandı.

07/07/2024 10:40
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ