BAHADINDA KURULAN YAŞLANMA VAKFI ,YAŞLILARA SAHİP ÇIKACAK

BAHADINDA KURULAN YAŞLANMA VAKFI ,YAŞLILARA SAHİP ÇIKACAK

Yozgat’a bağlı Sorgun ilçesinin Bahadın kasabasında kurulan ‘ Bahadın Yaşlanma Vakfı ‘ yaşlılara yönelik  hizmetlerine başladı.Bahadın Yaşlanma Vakfı Müdürü Dilaver Özcan  vakfın hizmete girmesiyle birlikte ve öncelikli olarak evde bakım hizmetlerine başlandığını açıkladı.

Vakıf Müdürü Özcan, vakıfta tüm çalışanlara covid-19 testi yapıldığını ve test sonuçlarının negatif çıkmasının ardından çalışmalara başladıklarını ifade ederek  “Öncelikle vakfımızın kurulmasında ve bu günlere gelmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

Dilaver Özcan Vakfın Ekim ayından itibaren resmen faaliyete geçeceğini belirterek konuya ilişkin açıklamasında özetle şunları söyledi :

“Çalışmalarımıza Bahadın ve çevresinde yaş alan insanlarımızı ziyaret ederek başladık. Ziyaretlerimiz sırasında hem çalışmalarımız hakkında bilgi, hem de evde bakım hizmeti veriyoruz.  Yine bu ziyaretlerimizde günümüzün vebası olan Covid-19 salgınıyla ilgili bilgilendirme de yapıyoruz.Talep eden büyüklerimize evde bakım uygulamasıyla sağlık hizmeti, yemek hizmeti, ev temizliği hizmeti, sosyal, kültürel ve sportif faaliyet hizmetleri veriyoruz”

 Özcan   açıklamasının son bölümünde ise“Destekleriniz ve sahiplenmenizle yaş alan insanlarımızın yalnızlığını, çaresizliğini ve yakınlarının huzur içinde kendi yaşamlarına devam etmesini sağlayacağız. Bahadın’ın en önemli sorunlarından birisini hep beraber çözeceğiz. Artık büyüklerimizi güvenle ve huzur içinde teslim edebileceğiniz Bahadın Yaşlanma Vakfı’nız var” dedi ( Sorgunpostası.com )

23/09/2020 20:45
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ