ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ ŞUBE BAŞKANLIĞINA ‘GÜVEN’ SEÇİLDİ

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ ŞUBE BAŞKANLIĞINA ‘GÜVEN’ SEÇİLDİ

Hafta sonu gerçekleştirilen genel kurul toplantısının açılışında konuşan başkan Yakup Arslan, ADD Yozgat Şube Başkanlığı görevini beş dönem boyunca gurur ile sürdürdüğünü söyledi. Tekrar aday olmayacağını da ifade eden Arslan şu ifadeleri kullandı:

"Aday olacak arkadaşlara ve ekibine başarılar diliyorum. Her daim yanlarında olacağız. Kendimi bildim bileli Atatürk ilke ve devrimleri hep yol göstericim oldu. Olmaya da devam edecek. Geçmişte ne dediysek bugün de hala söylediklerimiz geçerli. Çünkü bizler sorgulayıcı aklın, bilimin, aydınlığın, çağdaşlığın öncüsü Mustafa Kemal Atatürk’ün torunlarıyız. Atatürkçülere atılan hiçbir çamur tutmadı ve tutmayacak. Bu zamana kadar birlikte yol yürüdüğüm tüm yönetim kurulu üyelerime, üst kurul delegelerime, ADD Yozgat Şubemiz üyelerine, bizlere inanan Yozgat halkına çok teşekkür ediyorum. Seçime katılacak tüm yol arkadaşlarıma başarılar diliyorum."

Gerçekleştirilen seçimlerin ardından ADD Yozgat Şube Başkanlığı görevini devralan Av. Bekir Güven ise şöyle konuştu: 

"Öncelikle adını taşıdığımız ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve dernek kurucularımızı saygı ile anıyorum. Bugüne kadar Yozgat’ta bayrağımızı dalgalandıran tüm başkanlarımıza, yönetim kurullarına ve tüm üyelerimize en içten dileklerimle teşekkürlerimi sunuyorum. İl bazında en genç şube başkanı olmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Her siyasi görüşten Atatürkçüleri, Cumhuriyetimizin 100. yılını birlikte kucaklamak için bu onurlu yürüyüşe katılmaya davet ediyorum."

14/03/2023 04:09
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ