ASKON YÖNETİM KURULUNDAN  VALİ POLATA NEZAKET ZİYARETİ

ASKON YÖNETİM KURULUNDAN VALİ POLATA NEZAKET ZİYARETİ

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Yozgat Şube Başkanı Çelebi Altuntaş, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yozgat Valisi Ziya Polat’ı makamında ziyaret etti.

ASKON Yozgat Şube Başkanı Çelebi Altuntaş ziyarette depremin hemen ardından Hatay’ın Hassa ilçesine koordinatör vali olarak atanan ve bölge halkının her türlü ihtiyaçlarının karşılanmasında büyük gayret sarf eden Vali Polat ve ekibine teşekkür etti.

ASKON'un Türkiye yüzyılı seçiminde tüm ülkede açıktan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek olduğunu söyleyen Altuntaş, Vali Polat’a, ASKON Yozgat Şubesi tarafından yürütülen faaliyetler ile yeni dönemdeki amaç ve hedefleri hakkında bilgiler verdi. Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği olarak her zaman devletin ve milletin emrinde olduklarını ifade etti. Altuntaş, ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yozgat Valisi Ziya Polat’ta, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ASKON gibi girişimci kuruluşların ekonomiye katkılarının çok önemli olduğunu ifade etti.

01/06/2023 04:05
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ