AK PARTİ HEYETİNDEN M.EĞİTİM MÜDÜRÜNE ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Ak Parti Yozgat Milletvekili Sayın Abdulkadir AKGÜL ve Süleyman ŞAHAN ile AK Parti İl/İlçe Teşkilat mensupları ve İl Genel Meclis Başkanı Adnan Ünal Yozgat yeni İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Türk’ü ziyaret ederek başarı dileklerini ilettiler.
Ziyaret görüşmesinde Yozgat il genelinde yürütülen eğitim faaliyetleri ile okulların genel durumu hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Eğitimin her kademesinde niteliği artırmak amacıyla sürdürülen ve planlanan çalışmaların ele alındığı görüşmede okulların imkânlarının geliştirilmesi ve tüm öğrencilerine daha kaliteli bir eğitim sunulması yönündeki öngörülerini dile getirdiler.
Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Türk ise görüşme sonunda Milletvekillerine ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.








