ADYF BAŞKANI BAĞCI’DAN FEDERASYONUN VİZYONUNA DAİR ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Son zamanlarda Ankara”da Yozgat kültürü ile ilgili birbirinden değerli organizasyon ve etkinliklere imza atarak adından söz ettiren, Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Av. Selçuk Bağcı, Yozgat gazetesine gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinde federasyonun önümüzdeki döneme ilişkin proje ve vizyonuna dair önemli açıklamalarda bulundu.Yozgatta bir derneğin etkinliğine katılmak için kentimize gelen AYDF genel başkanı avukat Selçuk Bağcı YOZGAT gazetesini de ziyaret etti.
YOZGAT Gazetesi bürosunda www.yozgatgazetesi.com yönetmeni ve Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Hakan Kiracı ile buluşan AYDF genel Başkanı Selçuk Bağcı Federasyonun önümüzdeki dönem daha fazla sosyal sorumluluk projesine öncülük edeceğini belirterek “Gençlerimize burs desteği vereceğimiz gibi , kültür-sanat faaliyetlerimiz devam edecek, hemşehri buluşmaları ve yerel kalkınmayı destekleyici adımlar atacağız.Yeni dönemde daha çok gencimize dokunmak, kültürel mirasımızı yaşatacak projeleri hayata geçirmek istiyoruz. Derneklerimizle el ele vererek Yozgatlıların sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.
Yozgata ilişkin sorun ve konular hakkında bilgi alışverişinin de bulunulduğu görüşme yaklaşık 1,5 saat sürdü..Gazetemiz yönetmeni Osman Hakan Kiracı, ziyareti nedeniyle Selçuk Bağcıya teşekkür ederken Yozgat gazetesi olarak hemşehri dayanışması için AYDF federasyonuna gerekli desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.