Merhaba, Ben Erdoğan Budak , bu Youtube videomda, Yozgat tarihinin şu ana kadar gördüğü en büyük flamingo sürüsünü Anadolu Ajansı, TRT Haber ve İhlas Haber Ajansı Yozgat temsilcileri ile kayda almak için yaşadığımız anları ve Drone ile kaydettiğim Flamingoların eşsiz görüntülerini sunmaya çalışacağım.
Evet 3-4 yıldır flamingolar Gelingüllü barajını konaklamak için kullanmaya başladılar. Bu muhteşem görüntüleri canlı gözle görmek harikaydı. Sizleri de bu maceraya ortak ediyorum. Umuram beğenirsiniz. İyi seyirler dilerim.
#Flamingo​ #YozgattaflamingolarınDansı​ #FlamingolarınDansı​ #Flamingolar​ 
Hello, I am Erdogan Budak, in this Youtube video, I will try to present the moments we lived to record the biggest flamingo flock ever seen in Yozgat history with Anadolu Agency, TRT News and Ihlas News Agency Yozgat representatives and the unique images of Flamingos I recorded with Drone.
Yes, for 3-4 years flamingos have started to use the Gelingüllü dam for accommodation. It was great to see these magnificent images live. I also share you in this adventure. Hope you like it. Have a nice watch.

26/04/2021 17:36
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ