YOZGAT TİCARET ODASI SEÇİMLERİNİ TAYLAN ALAKOÇ VE EKİBİ KAZANDI

YOZGAT TİCARET ODASI SEÇİMLERİNİ TAYLAN ALAKOÇ VE EKİBİ KAZANDI

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odasının Sinan Çelik ve Taylan Alakoç arasında günler süren seçim yarışı nihayet sona erdi. 13 Kasım cumartesi günü Yozgat Büyük sinema salonunda 10 ayrı gurupta gerçekleştirilen Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi ve Meclis adayları seçimleri büyük  ilgi gördü.

Yozgat Ticaret ve sanayi odasına kayıtlı 1870  üye firmadan oylamaya toplam 1286 firmanın temsilcisi katıldı.Oldukca çekişmeli geçen seçimlerde 10  meslek komitesinin 8’ni Taylan Alakoç, 2’sini de Sinan Çelik kazandı.Bu sonuca göre, 25 olan Oda Meclisi üyeliğinin 20’sini Taylan Alakoç, 5’ni ise Sinan Çelik kazandı.Böylelikle Taylan Alakoç  ve ekibi Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası yönetimini ve meclis başkanlığını  kazanmayı garantilemiş oldu.

Seçimi ekibiyle birlikte açık farkla kazanan Taylan Alakoç,oylama sonrasında kısa bir konuşma yaparak “ Biz TSO’na hizmet için geldik.Hizmet için buradayız. Elbirliği içerisinde Yozgat Ticaret hayatının gelişimi için hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Bu seçim Yozgatımıza ve iş dünyamıza hayırlı olsun”dedi.

Bugünkü seçimde Yozgat TSO meclisinin yeni  üyeleri önümüzdeki  günlerde toplanarak  Yozgat TSO başkanı  ile yönetim kurulu üyelerini ve  Oda Meclis başkanını kendi aralarında oylama ile belirleyecekler..

12/11/2022 16:51
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ