YOZGAT’TA BİR FIRINDAN İNDİRİMLİ  EKMEK VE PİDE SATIŞI

YOZGAT’TA BİR FIRINDAN İNDİRİMLİ EKMEK VE PİDE SATIŞI

Yozgat’ta faaliyetini sürdüren Sürmeli Pide Fırını başlattığı kampanya ile  piyasada 200 gram olan ve 1 lira 25 kuruşa satılan ekmek, pide, gobit ve parmak çöreğin fiyatını 1 liradan satışa sundu.

İlde uzun yıllar pide fırıncılığı üzerine Un Pazarı aralığında faaliyetini sürdüren Sürmeli Pide Fırını işletme sahibi Sayit Uçar, kısa bir süre önce başlattıkları kampanya ile kıymalı pideden lavaş ekmeğe, parmak çörekten, gobite sabit tek fiyat 1 Lira olarak belirlediklerini söyledi.

Ekmek ve pide çeşitlerinde indirime gitmelerinden dolayı işlerinde yoğunluk yaşandığını vurgulayan Sürmeli Pide Fırını işletme sahibi Sayit Uçar, “Yozgat’ımızın ekonomik durumu belli. Vatandaşımızın alım gücü zayıf olduğu için en fazla tüketim maddelerinin başında ekmek geliyor. Bizde vatandaşlarımızı düşünerekten böyle bir kampanya başlattık. Kampanyamız imkanımız elverdiğince bu şekilde devam edecek. Piyasada 2 Lira’ya pişirilen kıymalı pide bizde 1.50 kuruş, hazır kıymalı 6 lira, hazır kaşarlı ve yumurtalı pide 5 lira, toplu kıymalı ise 1.25 kuruşa satıyoruz. başka illerde ekmeğe zam yapılırken biz ekmekte ve kıymalı pide çeşitlerinde indirime gittik. Ekmek almaya gelen vatandaşlar böyle bir indirim yaptığımız için bizlere teşekkür ediyorlar.”diye konuştu.

24/10/2020 19:11
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ