YOZGAT  BOZOK ÜNİVERSİTESİNDE TOPLU İŞ SÖZLEŞME TÖRENİ

YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİNDE TOPLU İŞ SÖZLEŞME TÖRENİ

Yozgat Bozok Üniversitesi  ile Tez-Koop-İş Sendikası ve Sağlık-İş-Sendikası arasında 450 sürekli işçi kadrosunda görev yapan personelin ekonomik ve sosyal durumları ile çalışma şartlarında iyileştirmeler sağlayan “Toplu İş Sözleşmesi” düzenlenen törenle imzalandı.

İmza töreni öncesi Tez-Koop-İş Sendikası Genel Sekreteri Hasan Bozkurt ve Türkiye Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı Hakan Toy yaptıkları konuşmalarda Yozgat Bozok Üniversitesi ile imzalanan Toplu iş sözleşmesinin hayırlı olmasını dileyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

İmza töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ da en büyük hassasiyetlerinin insanı temele alarak emek ve çabanın zayi edilmemesi olduğunu söyledi.

Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül de yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın işçilerimizin ekonomik şartlarının düzenlenmesi noktasında yapmış olduğu katkılara ve bu konudaki hassasiyetine değindi. Akgül konuşmasında “Çalışan arkadaşlarımızın ve her zaman üniversitemizin ve yürütülen çalışmaların yanındayız. Çalışanlarımız başımızın tacıdır. Sürekli işçi kadrosunda çalışan kardeşlerimizin maaş artışı ve refah düzeylerinin yükselmesi memnuniyet verici. İşçi kardeşlerimizin maaş artışına vesile olan Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun. Üniversitemizin ve siz çalışanlarımızın emrindeyiz. Bugün imzalanan toplu sözleşmeniz hayırlı olsun” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından taraflarca toplu iş sözleşmesi imzalandı.

28/05/2023 02:26
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ