ORAN’DAN KIRSAL KALKINMAYA DESTEK AMAÇLI HAZIRLIK TOPLANTISI

ORAN’DAN KIRSAL KALKINMAYA DESTEK AMAÇLI HAZIRLIK TOPLANTISI

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından 2020 Yılı Proje Teklif Çağrısı kapsamında Yozgatın da  dahil olduğu TR72 Bölgesi’nde uygulanmak üzere 15 Milyon Lira Toplam bütçeli Kırsal Kalkınmanın Desteklenmesine karar verildi

Bu kapsamda, tarım ve hayvancılık altyapısının geliştirilmesi ve kırsalda yaşayan bireylerin sosyo-ekonomik gelişimlerine katkı sağlanması amacıyla Kırsal Kalkınmanın Desteklenmesi Mali Destek Programı Proje Hazırlık Toplantısı  valilikte Yozgat valisi Ziya Polat başkanlığında gerçeleştirildi.

Toplantıda bir konuşma yapan Vali Ziya Polat, “15 Milyon Lira TR72 Bölgesi’nde bulunan 3 il için çıkartılmış bütçedir. Bunu çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. İlimize katkı sağlayacak projeler yapalım. Bir araya gelelim ortak akılla ortaya güzel işler çıkartalım.  Yaptığımız iş Yozgat’ımıza, Yozgat’ımızın tarım, hayvancılık ve turizmine değer katsın”dedi.

Toplantıda İlçe Kaymakamları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Üniversite Temsilcileri, Meslek Kuruluşları ile Odalar, Kamu Kuruluşları ve Kooperatif Temsilcileri haszır bulundular.

Verilen bilgilere göre, Projeye, Valilikler, Kaymakamlıklar, İl Özel İdareler, Belediyeler, Mahalli İdari Birlikleri, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Bölge, İl ve İlçe Müdürlükleri, Bakanlıklara Bağlı Kurum ve Kuruluşlar ile Enstitüler, Üniversiteler, Kamu Kurumu niteliğindeki Meslek Kuruluşları, kar amacı gütmeyen kooperatifler ve birlikler başvuruda bulunabilecekler. Proje başvurusu KAYS sistemi üzerinden son başvuru tarihi olan 31 Aralık 2020’ye kadar yapılabilecek

27/11/2020 18:48
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ