KOSGEB MÜDÜRÜNDEN KOBİGEL PROJE  ÇAĞRISINA İLİŞKİN AÇIKLAMA

KOSGEB MÜDÜRÜNDEN KOBİGEL PROJE ÇAĞRISINA İLİŞKİN AÇIKLAMA

KOSGEB  Yozgat il Müdürü Mustafa Işık, KOBİGEL Destek Programı kapsamında hazırlanan ve 22 Temmuz’da başlayan “İMALAT SANAYİNDE DİJİTALLEŞME” temalı 2020-01 ve 2020-02 Proje Teklif Çağrısına İşletmelerin Proje Teklif başvuruları devam ettiğini açıkladı.Başvurular 17 Eylül 2020 tarihi saat:23:59’a kadar  www.kosgeb.gov.tr  üzerinden e-devlet kullanıcı adı ve şifresiyle yapılacak. Işık,Proje süresinin  en az 8 ay, en fazla 20 ay olabileceğini söyledi

KOSGEB Yozgat İl Müdürü Mustafa Işık konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi:

 “Proje başvurusu yapacak imalat  sektörlerinde faaliyet gösteren işletmelerin KOSGEB Veri Tabanına kayıtlı ve aktif durumda olmaları gerekmektedir.

İşletmeler, 2020-01 veya 2020.-02 proje teklif çağrılarının yalnızca biri için başvuru yapılabilecek, Çağrı kapsamındaki uygun proje konuları içinden ise çoklu seçim yapılabilecek. KOBİ’ler, imalat sanayi sektörüyle ilişkili Çağrıda yer alan dijital teknolojilerden biri veya birkaçını birlikte üretim ve ilişkili iş süreçlerine adapte etmek için proje sunabilecek.

Destek oranı %60 olup; Bu oran üzerinden hesaplanacak desteğin %30’u geri ödemesiz ve %70’i teminat karşılığı geri ödemeli destek olarak ödenir. Proje Teklif Çağrısı kapsamında başvuru yapılan proje bütçesine göre işletme başına azami 300.000.- TL’ye kadar geri ödemesiz, azami 700.000 TL’ye kadar geri ödemeli olmak üzere toplam 1.000.000.- TL’ye kadar destek verilebilecek.

KOSGEB Veri Tabanına kayıtlı ve 2019 yılı KOBİ Bilgi Beyannamesi onaylı işletmeler,  www.kosgeb.gov.tr  adresinde yer alan “E-hizmetler” linkini tıklayıp işletme yetkilisinin e-devlet Kullanıcı Adı ve şifresiyle KOBİ Bilgi Sistemine girerek proje başvurularını oluşturabilecek.

Proje Teklifi çağrısı başvuru sistemi 17 Eylül 2020 günü saat 23:59’da başvuruya kapatılacak. Son başvuru tarihi ve saatinden önce başvuru sahibi işletme yetkilisi tarafından onaylanmayan Proje başvuruları değerlendirmeye alınmayacak. KOBİGEL–KOBİ Gelişim Destek Programı “İMALAT SANAYİNDE DİJİTALLEŞME” temalı Proje Teklif Çağrıları hakkında ayrıntılı bilgiler KOSGEB Yozgat Müdürlüğünden alınacak.”

08/09/2020 20:31
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ