KARADAĞ,’ENDÜSTRİYEL KENEVİR’ PROJESİNİ BU KEZ İSTANBULDA ANLATTI

KARADAĞ,’ENDÜSTRİYEL KENEVİR’ PROJESİNİ BU KEZ İSTANBULDA ANLATTI

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, kısa bir süre önce Yozgat kamuyu ile paylaştığı ihtisaslaşan üniversiteyi ve ihtisas alanı olan “Endüstriyel Kenevir”i bu kez İstanbul’da Yozgatlı iş insanlarına anlattı.
İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Konferans salonunda gerçekleştirilen İş insanların toplantısına katılan Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Yükseköğretim Kurulu tarafından “Endüstriyel Kenevir” alanında Bölgesel Kalkınma Odaklı İhtisaslaşma Projesi kapsamına seçilen üniversiteyi anlattı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan İstanbul Yozgatlılara Federasyonu Başkanı Ahmet Yılmaz, Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ ve ekibini kenevir alanında gerçekleştirdiği başarıdan ötürü tebrik etti.
Yılmaz, Yozgat’ın gelişimi adına üniversitenin ortaya koyacağı vizyonun önemine işaret ederek, Endüstriyel Kenevir alanındaki ihtisaslaşma ile şehrin önemli kazanınlar sağlayacağını ifade etti.
Daha sonra kürsüye gelen Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kadaradağ da sunum eşliğinde gerçekleştirdiği konuşmasında endüstriyel kenevir alanındaki ihtisaslaşmanın detayları hakkında katılımcılara önemli bilgiler aktardı.
Daha önce de iş insanları ile gerçekleştirdiği toplantıda üniversiteyi tanıtan ve bu anlamda Yozgatlı iş insanlarının üniversite ile bağlantı kurması adına adımları bulunan Karadağ’ın sunumunu iş insanları ilgili ile izledi.
Karadağ, endüstriyel kenevirin yatırım noktasında önemli bir hammadde olduğuna dikkat çekerek, iş adamlarına kazanımlarını aktardı.
Karşılıklı soru cevap şeklinde devam eden toplantı verimli bir ortamda gerçekleşti.
03.02.2020
03/02/2020 20:47
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ