GÜÇLÜ GROSS'DAN BAYRAMA ÖZEL İNDİRİM KAMPANYASI

GÜÇLÜ GROSS'DAN BAYRAMA ÖZEL İNDİRİM KAMPANYASI

Yozgat’ta gıda sektörünün öncü kuruluşlarından olan ve 6 Şubesi ile hizmet veren Güçlü Gross Marketler Zinciri yaklaşan Kurban Bayramı öncesi tüm şubelerinde bayram indirimine gitti. Yozgat Merkez’de 4, Sorgun ve Yerköy’de Birer şubeleri bulunan Güçlü Gross Marketler Zinciri yılın 365 günü devam eden indirim kampanyalarına bir yenisini daha ekleyerek Kurban bayramında tüm ürünlerde indirim yaptığını duyurdu.
Güçlü Gross Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Güçlü, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tuttuklarını belirterek, bu bayramda tüm şubelerinde vatandaşları büyük indirimlerle buluşturacaklarını söyledi.

Yusuf Güçlü, “Güçlü Gross olarak her zaman vatandaşımızın bütçesini düşünerek hareket ettik. Bu kapsamda Yozgat Merkez’de bulunan 4 şubemizde ve yine Sorgun ve Yerköy’deki şubelerimizde Kurban Bayramı dolayısıyla bütün ürünlerde indirim yapma kararı aldık. Bizler sadece özel günde ya da bayramlarda değil yılın 365 günü bütün ürünlerimizde indirimlerimiz devam ediyor. Yıllardır kaliteli ürünü uygun fiyatlara vatandaşlarımızla buluşturmanın gayreti içerisindeyiz. Yozgat halkımızın desteği ve güveni sayesinde gıda sektöründe şube sayımızı artırmaya devam ediyoruz. Yozgat’ta kazandığımızı alın terimizi yine Yozgat’ımıza yatırıma dönüştürüyoruz. Bunun yanı sıra şehrimizin ekonomisi ve istihdamına da katkı sağlıyoruz. Hesaplı alışverişin adresi Güçlü Gross bu bayramda da vatandaşlarımıza hesaplı alışverişi imkanı sunmaya devam ediyor. Bu vesile ile Yozgat halkımızın ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını kutluyor, bayramın ülkemize ve tüm dünya ülkelerine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.”diye konuştu.

25/07/2020 20:02
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ