BOZOK EKK’DE  ŞENOL AYAROĞLU’NA TAM DESTEK

BOZOK EKK’DE ŞENOL AYAROĞLU’NA TAM DESTEK

Bozok Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif olağan genel kurul toplantısında tek aday olarak seçime giren Şenol Ayaroğlu yeniden başkanlığa getirildi.

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, İl Genel Meclis Başkanı İskender Nazlı, Yozgat TSO Başkanı Sinan Çelik, Yozgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Latif Altın, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İlhami Bakıcı ve Yozgatspor 1959 Kulüp Başkanı Kazım Arslan ve deleglerin katıldığı toplantı Büyük sinema salonunda gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan genel kurul toplantısında bir konuşma yapan Bozok Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Şenol Ayaroğlu,şunları söyledi:

“Bir fidan toprağa düşer sonra çınar yetişir” sözüyle 2016 yılında kuruluşunu yaptığımız kooperatifimiz, bugün siz değerli esnaflarımızla beraber büyük bir aile oldu. Sizden aldığımız bu destek ve güvenle büyümeye devam ediyoruz. Kıymetli esnaf kardeşlerim, 2016 yılında kurucusu olduğumuz kooperatifin yaptığı çalışmalardan kısaca bahsetmek istiyorum. 2016 yılında 2 milyon kredi kullanıldı. 2020 yılında 70 milyon destek verildi. Esnafımıza yardımcı olduysak ne mutlu bize. Tabi ki burada desteklerin en büyük katkısı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ait. Ayrıca esnafın abisi Sayın Abdulkadir Akgül desteklerini hiç esirgemedi. 2020 yılında hepimizin hayatına giren salgın hastalıkla beraber bir takım sıkıntılar doğmuştur. Bu sıkıntıların atlatılması için bizlerde kooperatifimiz olarak üzerimize düşeni banka şube müdürümüzle, banka personelimizle yerine getirdik. Burada yapılan desteklerden en önemlisi 25 bin TL tutarında 6 ay ödemesiz kredi imkânı sunmamız. Burada, ilimizde üyelerimize düzenli bir şekilde hizmet ettik. 2016 yılında almış olduğumuz emanetin farkındayız ve bu sorumluğun gereğini her zaman yapmaya da hazırız. Bu zamana kadar beraber yürüdüğümüz yönetim kadromuz ve siz değerli üyelerimizle yürümeye ve büyümeye devam edeceğiz inşallah. Bununla beraber her yıl yaptığımız yönetim kuruluyla beraber 1’inci ay ve 2’inci ay arası bütün esnaflarımızı tek tek gezip ziyaret etmeye devam ediyoruz.”

15/07/2021 03:09
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ