BOĞAZLIYAN’DA OSB’NİN KURULUŞUNA İLİŞKİN PROTOKOL İMZALANDI

BOĞAZLIYAN’DA OSB’NİN KURULUŞUNA İLİŞKİN PROTOKOL İMZALANDI

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın da hassasiyetle üzerinde durduğu Boğazlıyan Organize Sanayi Bölgesi için Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, hem ilçe ekonomisi ve istihdamına hem de ülke ekonomisine katkı sağlaması için titizlikle hazırladığı “Boğazlıyan OSB” projesi için kuruluş protokolü Vali Ziya Polat ve Belediye Başkanı Gökhan Coşar, tarafından imzalandı.

Boğazlıyan Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyeti, yönetim kurulu ile kuruluş protokolü Valilik makamında Vali Ziya Polat ve Belediye Başkanı Gökhan Coşar tarafından imzalanarak, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına gönderildi.

SON ADIMLAR ATILIYOR

Gökhan Coşar’ın Belediye Başkanı seçilmesinin ardından sürekli dile getirdiği ve kurulması planlanan OSB için son adımlar atılıyor. Organize Sanayi Bölgesi’ndeki çalışmalarda büyük mesafeler alınırken, Boğazlıyan Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyeti, yönetim kurulu ile kuruluş protokolü imzalandı.

Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “Özellikle ilçemiz ekonomisinin can damarı olacak, üretim ve istihdam olağanına katkı sağlayacak, Boğazlıyan Organize Sanayi Bölgesi hızlı ve başarılı bir şekilde hayata geçiyor. Boğazlıyan için çalışmaya, Boğazlıyan’a değer katmaya devam edeceğiz” dedi.

İSTİHDAM YARATACAK, İŞSİZLERE EKMEK KAPISI OLACAK

Başkan Coşar, “Kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi ilçemizde büyük bir istihdam yaratarak işsiz gençlerimize de iş kapısı olacaktır. Boğazlıyan’ın bereketli toprakları ve çok büyük potansiyeli var. Tarımdan sanayiye yetişecek olan ürünler işlenerek ilçe ekonomimize de büyük katkı sağlayacaktır” şeklinde konuştu.

BOĞAZLIYAN ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ KURUCU ORTAKLARI

Yozgat İl Özel İdaresi

Boğazlıyan Belediyesi

Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası

MÜTEŞEBBİS HEYET

Boğazlıyan Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti şu isimlerden oluştu:

BAŞKAN: Yozgat Valisi Ziya Polat

BAŞKAN VEKİLİ: Yardımcısı Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar

ÜYELER: Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Öcal Öcalan, Faruk Özalp, Uğur Paşaoğlu, Feramuz Bozoğlu, Ferhat Çil, Şükrü Çetindağ, Zafer Aygüner, Olcaytuğ Orhan, Mehmet Yerlikaya, Erkan Manyas, İsmet Yılmaz, Özlem Manyas ve Lüdaber Yazılıtaş…

YÖNETİM KURULU

BAŞKAN: Vali Ziya Polat

BAŞKAN VEKİLİ: Gökhan Coşar

ÜYELER: Öcal Öcalan, Şükrü Çetindağ, Ferhat Çil…

DENETİM KURULU ÜYELERİ:

Uğur Paşaoğlu, Ömer Faruk Özalp…

Boğazlıyan Organize Sanayi Bölgesi’nde Boğazlıyan Belediyesi yüzde 88, Yozgat İl Özel İdaresi yüzde 6 ve Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası yüzde 6 hisseye sahip bulunuyor.

12/09/2020 20:59
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ