6 İL’DEN 35 ÖĞRETMENEVİ MÜDÜRÜ YOZGAT’TA ‘PAYDAŞ’ TOPLANTISINDA BULUŞTU

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Paydaş Toplantısı"na ev sahipliği yaptı. 6 farklı ilden gelen 35 öğretmenevi müdürünün katılımıyla gerçekleştirilen toplantı, kurumlar arası iş birliğini güçlendirdi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Öğretmenevleri ve Okul Kütüphaneleri Daire Başkanı Abdullah Nehir, öğretmenevlerinin eğitim camiası için taşıdığı stratejik öneme vurgu yaparak, bu tür istişare toplantılarının hizmet kalitesinin artırılmasındaki rolüne dikkat çekti.
Toplantıda katılımcılara hitap eden İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Türk ise misafirleri ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları kaydetti:
"Hepinizi Bugün burada sadece bir toplantı yapmak için değil; ortak birliktelikle yürümek, kurumlarımız arasındaki iş birliğini daha da güçlendirmek ve Öğretmenevlerimizin geleceğine birlikte yön vermek amacıyla bir araya gelmiş bulunuyoruz."
Öğretmenevlerinin, eğitim camiasının sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayan, aynı zamanda bulundukları şehirlerin önemli misafir ağırlama merkezlerinden biri olan köklü kurumlar olduğunu belirten İl Müdürü Türk, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bu kurumların daha güçlü, daha verimli ve daha sürdürülebilir bir yapıya kavuşabilmesi, tüm paydaşlarımızın desteğiyle mümkündür. Program sürecindeki toplantılarımızda, mevcut çalışmalarımızı sizlerle paylaşacak; görüş, öneri ve katkılarınızı dinleyerek ortak çözüm yolları geliştirmeyi hedefliyoruz. Sizlerin bilgi, deneyim ve önerilerinin bizler için son derece kıymetli olduğuna inanıyoruz. Toplantımızın Bakanlığımız, tüm kurumlarımız, eğitim camiamız ve ilimiz adına hayırlı sonuçlar doğurmasını temenni ediyorum.”








