YOZGAT’TA 589 DEPREMZEDE 35 BRANŞTA SANAT EĞİTİMİ GÖRÜYOR

YOZGAT’TA 589 DEPREMZEDE 35 BRANŞTA SANAT EĞİTİMİ GÖRÜYOR

Depremden etkilenen ve Yozgat'ta misafir edilen vatandaşlar, Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğünün açtığı  Halk Eğitim Merkezi kurslarına ilgi gösterdi. Yozgatta açılan 35 halk eğitimi merkezi kurslarında toplam 589 depremzedenin eğitim gördüğü açıklandı.

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre, depremden etkilenip Yozgat’ta misafir olarak gelen vatandaşlar da il genelinde devam etmekte olan  Halk Eğitim Merkezi kurslarına katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı konuya ilişkin bilgi verirken şunları söyledi :

"Yozgat il genelinde hizmete sunduğumuz Dikiş nakış, işaret dili, tiyatro, etkili okuma teknikleri, rehabilite amaçlı etkinlik, resim sanat eğitimi, dekoratif ahşap süsleme, Kur’an-ı Kerim okuma, filografi, ahşap yakma, örgü yapma, ebru, okçuluk gibi 35  branşta açtığımız kurslardan toplamda   589 depremzede vatandaşımız da yararlanıyor. Halk Eğitim Merkezi kurslarımı vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda devam edecektir. kurs faaliyetlerine devam edecektir. Emek veren, katkı ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederim."

11/03/2023 01:14
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ