YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİNDE SİNEVİZYON GÖSTERİMLİ MEZUNİYET TÖRENİ

YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİNDE SİNEVİZYON GÖSTERİMLİ MEZUNİYET TÖRENİ

Yozgat Bozok Üniversitesinde 2023-2024 öğretim yılı mezunları için düzenlenen sinevizyon gösterimli mezuniyet konseri  büyük ilgi gördü.Programda,Bozok Üniversitesinde  yıl boyunca yapılan faaliyetler sinevizyon gösterimi ile izleyicilere sunuldu.Törende bir konuşma yapan YOBÜ Rektörü Prof.Dr. Evren Yaşar “Yozgat için birlikte daha büyük başarılara imza atacağız”dedi.

Bozok Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Evren Yaşar,mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada  Yozgat Bozok  Üniversitesinin başta endüstriyel kenevir olmak üzere, AR-GE, bilimsel çalışmalar, eğitim-öğretim ve uluslararasılaşma gibi alanlarda önemli başarılara imza attığını vurgulayarak  başarıların üniversitenin itibarlı vizyonunu ve şehrin temsil gücünü artırdığını ifade etti.

Yaşar, amaçlarının Orta Anadolu’da örnek teşkil eden, Yozgat’a ve ülkeye değer katan bir üniversite olmak olduğunu ifade etti.Üniversitenin sosyal ve kültürel etkinliklerde de dopdolu bir yıl geçirdiğini belirten Yaşar, bahar şenliklerinde yaşanan coşku ve mutluluğun hala akıllarda olduğunu söyledi. Mezuniyet törenlerinde 4000 öğrencinin ve ailelerinin mutluluğuna ortak olduklarını ve bu büyük tabloya üniversite ve Yozgat olarak ev sahipliği yapmaktan gurur duyduklarını belirten Yaşar, Yozgat Bozok Üniversitesi’nin Yozgat’ın gelişmesi ve kalkınması için önemli bir marka değeri taşıdığını dile getirdi. Üniversiteye şehrin tüm yerel dinamiklerinin, sivil toplum kuruluşlarının ve hayırseverlerin katkılarını beklediğini söyleyen  Yaşar, Yozgat Bozok Üniversitesi’ni her alanda ileriye taşımak için bu desteğin önemli olduğunu belirtti

Yaşar, Öğrencilere hitaben, çağın gerektirdiği teknik imkanlar ve şartlar doğrultusunda en iyi şekilde yetişmeleri için gayret ettiklerini belirten YOBÜ Rektörünü Yaşar bu başarıda, öğrencileri yetiştiren ailelerin, bilgi, beceri ve disiplinle onları yetiştiren hocaların katkısının yadsınamaz olduğunu söyledi Yeni bir sayfanın açıldığı günde öğrencileri başarılarından dolayı bir kez daha kutlayan ve gelecekte de aynı azim ve kararlılıkla yollarına devam etmelerini tavsiye eden  Rektör son olarak, tüm öğrencilere mutlu, sağlıklı ve başarılı bir hayat diledi.

Program, Perküsyon grubu konseri ve ardından Türk Sanat Müziği Korosu konseri ile sona erdi.

Programa, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, kurum müdürleri, siyasi parti başkanları, öğretim görevliler ve vatandaşlar katıldı

07/06/2024 04:14
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ