YOBÜ TUNUSTA DÜZENLENEN EĞİTİM FUARINDA STANT AÇTI

YOBÜ TUNUSTA DÜZENLENEN EĞİTİM FUARINDA STANT AÇTI

Türkiye Maarif Vakfı (TMV) bünyesindeki Maarif Eğitim Ajansı tarafından Tunus’ta Türk Üniversitelerini tanıtmak amacıyla düzenlenen eğitim fuarında Yozgat Bozok Üniversitesi  de yer aldı.Bu yıl 6'ncısı düzenlenen fuara Türkiye’den Yozgat Bozok Üniversitesini de içinde yer aldığı 29 üniversite stant açarak katılım sağladı.

Fuarın açılış kurdelesini Türkiye'nin Tunus Büyükelçisi Ahmet Misbah Demircan ve Türkiye Maarif Vakfı Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün başta olmak üzere Yozgat Bozok Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar’ın da aralarında bulunduğu 14 üniversitenin rektörleri ve protokol üyeleri kesti.

Türkiye Maarif Vakfı ev sahipliğinde Türkiye’den 29 Üniversite ile Tunus’ta bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Yozgat Bozok Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, uluslararasılaşma konusunda üniversite olarak kısa zamanda büyük mesafe kat ettiklerini belirterek, bu tür fuarların Türkiye’nin ve üniversitelerimizin tanıtımında büyük fonksiyon icra ettiğini dile getirdi. Rektör Yaşar, başta Türkiye Maarif Vakfı’na ve fuarın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yozgat Bozok Üniversitesi  Rektörü ayrıca Tunus’ta Yunus Emre Enstitüsü’nü de ziyaret ederek, yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yoğun ilgi gören fuarda, Yozgat Bozok Üniversitesi  standı da ziyaretçilerden büyük bir beğeni topladı. Üniversiteyi TÖMER Müdürü Öğr. Gör. Selçuk Doğan ve Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Sefer Aktaş temsil etti.

28/04/2024 18:37
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ