YOBÜ’NÜN YETENEKLİ 2 ÖGRENCİSİ PROJE YARIŞMASINDA 3.OLDU

YOBÜ’NÜN YETENEKLİ 2 ÖGRENCİSİ PROJE YARIŞMASINDA 3.OLDU

TÜBİTAK-2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projesi Yarışmaları “Türkiye finali” değerlendirme sonuçları açıklandı.

Ankara bölgesinde Sağlık alanında finallerde Yozgat Bozok Üniversitesini temsil eden ve bölge birinciliği ödülünü almaya hak kazanan Tıp Fakültesi öğrencileri Arda Kaan Üner ve Betül Köklü, Türkiye finallerinde, Bozok Üniversitesini Temel Tıp Bilimleri Biyofizik Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Enes Akyüz danışmanlığında hazırladıkları “Gen Tedavisi Projesi” ile üçüncü oldular.

Proje ekibi ve proje danışmanı 24-27 Eylül 2020 tarihleri arasında Gaziantep’te gerçekleştirilecek olan TEKNOFEST sergisinde projelerini sunacak.
TÜBİTAK 2242-Üniversite Öğrencileri Araştırma Projesi yarışmalarında Türkiye üçüncülüğü ödülünü kazanan öğrencilerimizi ve danışmanlarını tebrik eden Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ: “Üniversitemiz için büyük bir gurur kaynağı olan öğrencilerimizin hazırladıkları bilimsel çalışmalar ve kazandıkları ödül bizleri çok sevindirmiştir. Her zaman gelişmeye açık, bilimsel çalışmaların destekçisi olan Üniversitemiz, inanarak, kararlılıkla yeni başarı hikâyeleri yazmaya devam edecektir. Projede emeği geçen öğrencilerimizi ve danışmanları kıymetli hocamızı tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum.” dedi.

16/09/2020 19:37
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ