YOBÜ’NÜN BEEM TAKIMI TEKNOFEST YARIŞLARINA HAZIRLANIYOR

YOBÜ’NÜN BEEM TAKIMI TEKNOFEST YARIŞLARINA HAZIRLANIYOR

TEKNOFEST 2020'de Robotaksi Binek Otonom Araç yarışlarında 7. olan Bozok Üniversitesinin BeeM Takımı, bu yıl da yarıxyara  iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

Dr. Öğr. Üyesi Emrah Çetin danışmanlığında otonom sistem yazılımları ve yapay zekâ alanına odaklanan üniversite öğrencileri çalışmalarında  oldukça mesafe kat ettiler. Dünya'da da oldukça yeni olan bu teknolojinin ülkemizdeki alt yapısına katkı sunmak adına çalışmalarını yürüten ve 12 Eylül'deki yarışlar için yaklaşık 9 aydır çalışmalarına devam eden BeeM takımını   yarış hazırlıklarını kesintisiz sürdürüyor .

YOBÜ Rektörü  Prof. Dr. Ahmet Karadağ, konuya ilişkin yaptığı açıklamada  "Geçtiğimiz yıl göğsümüzü kabartarak büyük bir başarıya imza atan BeeM takımımız bu yıl da büyük bir özveri ile çalışmalarına devam ediyor. Ben inanıyorum ki kararlılıkla çıkılan bu yolda bu sene daha büyük bir başarı elde edilecektir. BeeM takımı danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Emrah Çetin Hocamıza ve takım üyelerine çalışmalarında üstün başarılar diliyorum" dedi.

30/07/2021 23:57
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ