YEŞİLAY ŞUBESİNDEN MİNİK ÖĞRENCİLERE KULÜP ODASI

YEŞİLAY ŞUBESİNDEN MİNİK ÖĞRENCİLERE KULÜP ODASI

İlk defa İstanbul'da uygulanmaya başlayan Yeşilay Kulüp Odası, Yozgat Şehit Mehmet Armağan Alper ilkokulunda öğrencilerin hizmetine sunuldu. Yeşilay Yozgat Şube Başkanı Alp Sinan Ertürk “Çocuklarımız için özenle hazırlanan Yeşilay Kulüp Odasında; zararlı alışkanlıklardan uzak kalmaları, sağlıklı yaşam bilinci oluşturarak yetişmeleri en büyük arzumuz” dedi.

Yeşilay ile tanışan çocuklar ile sürdürülebilir bir iletişim kanalı oluşturulmasını amaçlayan Benim Kulübüm Yeşilay projesi kapsamında, Yozgat’ta belirlenen bir okula “Yeşilay Kulüp Odası” oluşturuldu. 
Yeşilay Yozgat Şubesi’nin katkılarıyla Bahçeşehir Şehit Mehmet Armağan Alper İlkokulu’nda  oluşturulan Yeşilay Kulüp Odası’nda çocuklar sadece iyi vakit geçirmekle kalmayacak aynı zamanda hem Yeşilay’ı tanıyıp öğrenecek hem de bilinçli bireyler olarak yetişecek. Yozgat Şube Başkanı Alp Sinan Ertürk yaptığı açıklamada, Yeşilay olarak Bahçeşehir Şehit Mehmet Armağan Alper İlkokulu’nda Yeşilay Kulüp Odası’nın açılışını yaptıklarını belirtti.  

ÇOCUKLARA ÇOK FAYDALI OLACAK

Benim Kulübüm Yeşilay projesi ile hedef kitlesini İlkokul ve ortaokul öğrencileri olarak belirleyen Yeşilay, Türkiye genelinde birçok okulda “Yeşilay Kulüp Odası” oluşturdu.  Bu oda da, kazanım odaklı etkinlikler için Yeşilay İlkokul etkinlik kitapçığı ve gerekli etkinlik materyalleri, çocuk yayınlarından Mavi Kırlangıç aboneliği, çocuk boyama ve okuma kitapları, Yeşilçam karakterine ait yapbozlar, kelime hazneleri ve ifade yeteneklerini geliştirecek Scrabble, Tabu, Pratikler, düşünme ve strateji geliştirmelerine katkı sunacak Jenga, Satranç, Dama, Mangala gibi zeka oyunları ve etkinlik platformları yer alıyor. 

EN BÜYÜK ARZUMUZ…

Yozgat Şube Başkanı Alp Sinan Ertürk “Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın, özenle hazırlanan Yeşilay Kulüp Odasında; zararlı alışkanlıklardan uzak kalmaları, sağlıklı yaşam bilinci oluşturarak yetişmeleri en büyük arzumuz. Yeşilay Kulüp odasının oluşmasında katkı sunan herkese Yozgat Yeşilay Şubesi olarak teşekkür ederiz” dedi.

Açılışı yapılan Yeşilay Kulüp Odası öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Çocuklar kendileri için hazırlanan görselleri izleyip müziklere eşlik ederek oynadılar. Yine çocuklara Yeşilay tarafından hazırlanan çeşitli hediyelerin yer aldığı çantalar dağıtıldı. Okul müdürü etkinliklerin her hafta yapılması talebinde bulundu.

01/10/2021 00:24
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ