VALİ POLAT,ORTAOKUL ÖĞRETMENLERİYLE ÖĞRETMENLER ODASINDA BULUŞTU

VALİ POLAT,ORTAOKUL ÖĞRETMENLERİYLE ÖĞRETMENLER ODASINDA BULUŞTU

Yozgat Valisi  Ziya Polat, 2020-2021 Eğitim Öğretim yılının ilk gününde Yozgat Lisesi ve Merkez Ortaokulu’nu ziyaret etti. 

        Yozgat Lisesi’nde devam eden Destekleme ve Yetiştirme Kursu’na katılan Valimiz Polat, burada öğrencilere ‘ilk derslerini’ verdi. Ardından bilgisayar aracılığı ile uzaktan eğitim gören öğrencilerle sohbet eden Valimiz Polat, öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

        Daha sonra Merkez Ortaokulu’na geçen Vali Ziya Polat, okul öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşen öğretmenler toplantısına katıldı. Yeni Eğitim Öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunan Polat, toplantıda şunları söyledi :

 “Okullarımız siz değerli öğretmenlerimiz ve mekânın asıl sahibi olan öğrencilerimizle güzel. İnşallah öğrencilerimizi de en yakın zamanda okullarımızda görürüz. Umarım 21 Eylül’de virüs ile mücadelemizde başarı sağlayıp çocuklarımızı okullarımıza alırız. Öğretmenler odasında da hep beraber ‘eğitim konusunda daha başarılı nasıl oluruz’ ‘Eğitimin kalitesinin artırılması yönünde ne yapabiliriz’ birlikte bu konulara kafa yorarız. İnşallah güzel programlarda, güzel projelerde karşılaşırız”

31/08/2020 20:15
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ