VALİ POLAT: İNSAN İSTEDİĞİ HEDEFE ULAŞMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞMALI

VALİ POLAT: İNSAN İSTEDİĞİ HEDEFE ULAŞMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞMALI

Yozgat’ta toplumun her kesimiyle yakın diyalog ve iletişim kuran Yozgat Valisi Ziya Polat bu kez de Üniversitede öğrencilerle buluştu.

Üniversite Kariyer ve Mezun Merkezi tarafından Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen kariyer günleri etkinliğine; Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Güney, Genel Sekreter Prof. Dr. Uğur Kölemen, Kariyer ve Mezun Merkezi Müdürü Doç. Dr. Sümeyra Gazel, fakülte dekanları, çok sayıda öğretim üyesi ve öğrenciler katıldı.

SProğram kapsamında bir konuşma yapan ve sözlerine “en sevdiğim yerde, üniversitemizde olmaktan mutluluk duyuyorum” diyerek başlayan Yozgat Valisi Ziya Polat, 20 binin üzerinde öğrencisiyle Yozgat’a değer katan Yozgat Bozok Üniversitesi camiası ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Çocukluk yıllarından, öğrencilik ve üniversite eğimine kadar geçen sürede yaşadıklarını ve meslek hayatından örnekleri öğrencilerle paylaşan Vali Polat konuşmasını şöyle sürdürdü:

“İnsan hayatında zor ve engebeli yollar vardır. Bu zor yolları güzelleştirmenin yolu insanın elindedir. İnsan istediği hedef ulaşmak için çok çalışmalı ve gayret göstermeli. Rabbim bana bu milletin duasını almak, bu millete hizmet etmek için en güzel mesleği nasip etti. Sizlerde kendinize bir hedef belirleyerek o hedefe emin adımlarla ilerleyin. Bunun için çok çalışın. Yapacağınız her işte mesleğinizi,  insanımızı, milletimizi ve devletimizi sevin ve her şartta ben görev yapmaya hazırım, demeyi kendinize şiar edinin. Aslından annem-babam benim doktor olmamı istedi ama Rabbim bana kaymakamlık, şimdi de valilik nasip etti. Valilik ulaşılamayan bir makam değil. Kapımız ve gönlümüz her zaman sizlere açık. Ben asla ulaşılamayan bir insan olmadım. Devamlı sahada milletimizin yanında oldum. Rabbimiz bize bu makamları nasip etti. Devletimiz ve milletimiz bizden razı olsun başka bir şey istemiyorum. Devletin emrinde milletin hizmetindeyiz” dedi.

Yozgat Valisi Ziya Polat programın sonunda öğrencilerin sorularını cevapladı.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ da Yozgat Valisi Ziya Polat’a günün anısına hediye takdiminde bulundu.

10/06/2022 04:09
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ