TÜRKOCAĞINDA OCAKBAŞI SOHBETLERİNE  PROF.KILIÇ İLE BAŞLANDI

TÜRKOCAĞINDA OCAKBAŞI SOHBETLERİNE PROF.KILIÇ İLE BAŞLANDI

Yozgat Türk Ocağı, Ocakbaşı Sohbetleri kapsamında YOBÜ öğretim üyesi Prof. Dr. Mahmut Kılıç, “Türkiye’de Nüfus Problemleri” konulu bir söyleşi düzenledi.

Yozgat Türk Ocağı tarafından gerçekleştirilen Ocakbaşı Sohbetleri programı devam ediyor. Ocakbaşı Sohbetlerinin bu haftaki konuğu olan Yozgat Bozok Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Mahmut Kılıç, “Türkiye’de Nüfus Problemleri” konulu bir söyleşi düzenledi. Erbazlar Konağı’nda gerçekleşen etkinlik,misafirlerin ilgi odağı oldu.

Prof. Dr. Kılıç’ın bilgi ve deneyimleri, katılımcılar arasında verimli bir sohbet ortamı oluşturdu. Yozgat halkının ilgisiyle karşılanan söyleşi, Türkiye’nin nüfus dinamikleri ve geleceği üzerine önemli perspektifler sunarak katılımcılara yeni bir bakış açısı kazandırdı.

Programın sonunda Yozgat Türk Ocağı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Gökalp Çınarer katılımcılara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederken, Prof. Dr. Mahmut Kılıç’a da Yozgat Türk Ocağı 100. Yıl hatırası kupasını hediye etti.

Ayrıca Dr. Öğr. Üyesi Çınarer, Ramazan boyunca her hafta perşembe günleri farklı konularda deneyimli konuklarla Erbazlar Konağında sohbetlerin devam edeceğini belirterek tüm Yozgat halkını etkinliklere katılmaya davet etti.

16/03/2024 11:24
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ