ŞAİRLER ANTOLOİSİNİN TANITIMI İÇİN GALA PROĞRAMI DÜZENLENDİ

ŞAİRLER ANTOLOİSİNİN TANITIMI İÇİN GALA PROĞRAMI DÜZENLENDİ

Akdağmadenli  şairlerin içerisinde  biyografilerinin  ve şiirlerinin yer aldığı Akdağmadeni Şairleri Antolojisi'nin tanıtımı için  ilçede geniş kapsamlı bir gala proğramı düzenlendi.Murat Baha Erbil tarafından hazırlanan ve Akdağmadeni Belediyesince desteklenen programda; kitapları olan şairler; gala öncesi açtıkları standa kitaplarının tanıtımını yaptılar ve okuyucularıyla buluşarak kitaplarını imzaladılar.

Günün sonunda ise gerçekleştirilen gala programı büyük ilgi gördü. Akdağmadeni Kültür Merkezinde düzenlene törene; Akdağmadeni Kaymakamı İrem Baha Yağan, Akdağmadeni Belediye Başkanı Uzm. Dr. Nezih Yalçın, Umutlu Belediye Başkanı İlhan Koçak, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akpınar, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi parti yetkilileri, okul müdürleri, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kitapta yer alan şairlerin katıldığı programın açılış konuşmasını kitabı derleyen şair Murat Baha Erbil yaptı ve tüm konuklara  katılımlarından dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

Akdağmadeni Belediye Başkanı Uzm. Dr. Nezih Yalçın da misafirlere ev sahipliği yapmaktan mutluluk  duyduğunu dile getirerek, güzel temennilerini ifade etti.Programda  yerel sanatçılar bir birinden güzel söylediği eserlerle; katılımcıları bir hayli neşelendirdi. Program sonrasında kitabın hazırlanmasında ve tanıtımında emeği geçen herkese plaket takdim verilirken  salep  de ikram edildi. (Mustafa ERANIL)

25/07/2021 21:15
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ