OkuYoz PROJESİNDE EN ÇOK KİTAP OKUYANLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

OkuYoz PROJESİNDE EN ÇOK KİTAP OKUYANLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Yozgat Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğünn ortak projesi olan "OkuYoz Projesi" kapsamında mart ayında en çok kitap okuyan öğrenci ve velilere ödülleri d ağıtıldı.

Ödül töreninde konuşan Vali Ziya Polat, etkinlikteki amacın kitap okumanın yanında veli, anne ve baba ile kitap okumaya alıştırmak olduğunu dile getirdi.

Vali Ziya Polat "Evde çocuklara 'kitap oku demek' yerine 'kitap okuyalım' “denilmesi gerektiğini belirterek  törendeki konuşmasında daha sonra şunları söyledi:

“Çocuklarımızla vakit geçirmeliyiz. Biz bu etkinlikle aynı zamanda aileyi de bir araya getirmeye çalışıyoruz. Anne babayı eğitim içine çekmemiz gerekiyor. Eğitim sadece milli eğitimin değil bütün kurum ve kuruluşların da görevidir." dedi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında yeni tedbirlerin alındığını aktaran Polat, "Bazı esnaflarımız kapandı. Valilik ve belediyemiz koordinesinde gıda paketi dağıtmaya çalışıyoruz. Bu dönemde kendi küçük esnafımızdan alışveriş yapalım onlara destek olalım."

Törenin son bölümünde ise Yozgatta Mart ayı içerisinde en çok kitap okuyan veli ve öğrencilere ödüllerini Vali Polat dağıttı

15/04/2021 00:43
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ