MİNİKLERDE OKULA BAŞLAMA HEYECANI

MİNİKLERDE OKULA BAŞLAMA HEYECANI

Anasınıfı ve birinci sınıflar ilk ders zilinin çalmasıyla, 2020-2021 Eğitim - Öğretim Yılı’na heyecanla merhaba dedi. Yeni tip koronavirüs pandemisi dolayısıyla maske, hijyen ve sosyal mesafeli yüz yüze eğitim başladı.

Yozgat Valisi  Ziya Polat, Atatürk İlkokulu’nda eğitime başlayan minikleri ziyaret ederek heyecanlarına ortak oldu. Tek tek sınıfları gezen Vali Polat’a öğrenciler öğretmenleri eşliğinde kolonya ikram etti. Yeni eğitim öğretim yılı için iyi temennilerinde bulunan Vali Polat, COVID-19 tedbirlerine uymaları konusunda da öğrencilere uyarıda bulunarak maske ve çeşitli hediyeler dağıttı.

Yozgat Valisi Ziya Polat,bu öğretim döneminde ilk kez anasınıf ve ilkokul 1.sınıf öğrencilerine yönelik eğitim ve öğretime başlanması nedeniyle yaptığı açıklamada şunları söyledi :

 “Nihayet aylar sonra okullarımızdayız. Anasınıfı ve birinci sınıftaki çocuklarımızı okullarımıza almaya alarak eğitim öğretime başladık. Öncelikle tüm öğretmenlerimize, velilerimize ve sevgili yavrularımıza yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum. Biz bütün tedbirlerimizi aldık. Velilerimiz çocuklarımızı okullarımıza rahatça, gönül ferahlığıyla gönderebilirler. Emanetleri bizim emanetimizdir. Biz bu süreci temizlik, maske, hijyen kurallarına uyarak geçireceğimizi düşünüyoruz. Umarım en yakın zamanda tüm öğrencilerimizi, tüm umut çiçeklerimizi okullarımızda görürüz. Bizler yavrularımızı çok özeldik, onlarında okullarını özlediklerini biliyoruz. Yeni eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiamıza öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Tekrar çocuklarımızı okulda görmenin mutluluğunu yaşıyoruz”

 

21/09/2020 19:41
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ