FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİNDE 22. DÖNEM MEZUNİYET COŞKUSU

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİNDE 22. DÖNEM MEZUNİYET COŞKUSU

Yozgat Bozok Üniversitesi  Fen Edebiyat Fakültesinde 2021-2022 akademik yılı lisans eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrenciler düzenlenen mezuniyet törenleriyle diplomalarını alıp mutluluklarını kep atarak kutladılar.Üniversitenin Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet törenine Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Taha Niyazi Karaca, Dekan Yardımcıları, öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan mezuniyet töreni Fakülte birincisi Vuslat Şeyda Durusoy’un konuşması ile devam etti.

Fen Edebiyat Fakültesi birincisi Vuslat Şeyda Durusoy mezun olan öğrenciler adına bir konuşma yaptı. Durusoy konuşmasında: “Nice anılar ve güzel duyguların eşliğinden gururlu ve bir o kadar da hüzünlü bir şekilde bayrağı yeni nesillere teslim ederek üniversiteden mezun oluyoruz. Kaliteli bir eğitim için gereken bütün olanakları sunan Yozgat Bozok Üniversitesi ailesine minnettarım. Bugün benimle birlikte  mezun olan ve aynı heyecanı yaşayan, tüm arkadaşlarımı tebrik ediyor, bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum." dedi. 

 Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Taha Niyazi Karaca da yaptığı konuşmada : “Bir çok farklılıkları ortaya koyarak Anadolu’nun yükselen yıldızı haline gelen Yozgat Bozok Üniversitesi'nden aldıkları donamımla öğrencilerimizi mezun etmenin sevincini yaşıyoruz. Bu yolda azimle, inanç ve güvenle yürüyünüz. Hayalinizdeki tüm umut kapılarının açılmasını temenni ediyor mezuniyetinizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Fen Edebiyat Fakültesi'nin 22. dönem mezunlarını vermenin halkı gururunu yaşadıklarını ifade eden Yobü rektörü  Prof. Dr. Ahmet Karadağ, öğrencilerin hedeflerine odaklanmış,  iddialı,  akademyada söz sahibi ve bölgesine değer katan  bir üniversite olduğunu vurguladı.

Konuşmaların ardından Fen Edebiyat Fakültesi birincisi Vuslat Şeyda Durusoy, yaş kütüğüne isim plakalarını çaktı. Dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinden sonra mezun öğrenciler kep fırlatarak mezuniyetlerini coşkuyla kutladı.

25/06/2022 21:42
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ