DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANI PROF.ÇELEBİ GÖREVİNE BAŞLADI

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANI PROF.ÇELEBİ GÖREVİNE BAŞLADI

Üniversite Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı görevine Giresun Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Nilüfer Çelebi atandı. 

Gerçekleştirilen törende konuşan Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ, “Tıp Fakültemizden sonra Diş Hekimliği Fakültemizde Yozgatımıza ve bölgesine önemli katkılar sağlayacak. Deneyimli ve başarılı bir akademik geçmişe sahip olan Prof. Dr. Nilüfer Çelebi hocamız, Diş Hekimliği Fakültemize dekan olarak atandı. Kendisini aramızda görmekten mutluluk duydum. Bundan sonra bilgi ve tecrübelerini üniversitemiz ve geleceğin diş hekimleri ile paylaşacak. Kısmet olursa  2022 yılında Diş Hekimliği Fakültemize öğrenci alacağız. Bu süre zarfında ise fakültemizin kadrolaşmasını tamamlayacağız. Tıp Fakültemiz, Diş Hekimliği Fakültemiz ve Araştırma ve Uygulama Hastanemizle sağlık sektöründe halkımıza en kaliteli en iyi hizmeti vermenin çabası içerisinde olacağız. Diş Hekimliği Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Nilüfer Çelebi hocamız aramıza hoş geldi. Kendisine görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilüfer Çelebi de Yozgat Bozok Üniversitesi ailesine katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, önümüzdeki süreçte fakülte olarak, üniversitenin güzel yarınları için elinden gelen gayreti göstereceğini sözlerine ekledi. 

Törende Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Akın ve Genel Sekreter Prof. Dr. Uğur Kölemen de hazır bulundu.

06/03/2021 19:44
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ