BOZOK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDE ÖMER HOCAYA ‘VEFA’ ARMAĞANI

BOZOK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDE ÖMER HOCAYA ‘VEFA’ ARMAĞANI

Yozgat Bozok Üniversitesinin kuruluşunda emeği geçen ve kentimizde Yozgat Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevi başta olmak üzere birçok  akademik ve idari görevleri başarıyla noktalayan Dr. Öğr. Üyesi Ömer Demir YOBÜ Rektörlüğü tarafından ağırlandı.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ, 1990- 2008 yılları arasında Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ve 2008 -2019 yılları arasında ise İnşaat Bölüm Başkanlığı görevlerini başarılı ve özverili şekilde yürüten Dr. Öğr. Üyesi Ömer Demir’e üniversiteye sağladığı üstün hizmetlerden dolayı teşekkürlerini dile getirdi.

Prof. Karadağ konuya ilişkin açıklamasında özetle şunları söyledi :

 “Ömer Demir Hocamız, görev süresince üniversitemizin kuruluşu ve gelişiminde gösterdiği büyük fedakarlıklar, yarım asra yakın gerek akademik gerekse de idari hizmetleriyle yetiştirdiği öğrenciler başta olmak üzere hepimize rol model oldu. Üniversitemizin hafızası olan Hocamız ve son ana kadar azimle ve kararlılıkla çalışmaya devam etmesiyle de her türlü takdiri hak etmektedir. Yozgat Bozok Üniversitesi Ailesi olarak kendisine bundan sonraki yaşamında hayırlı ve sağlıklı ömürler diliyoruz”

Prof. Dr. Karadağ, görüşme sonunda emektar hoca Dr. Öğr. Üyesi Ömer Demir’e Yozgat Tarihi ve Kültürü adlı kitabı da  hediye etti.

26/02/2023 06:51
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ