BİRLİK VAKFINDAN YOZGAT’TA  ‘KİTAP KAFE’ PROJESİ

BİRLİK VAKFINDAN YOZGAT’TA ‘KİTAP KAFE’ PROJESİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Birlik Vakfı’nın ortaklaşa gerçekleştirdiği  proje kapsamında TOKİ konutlarında açılan Yozgat Kitap Kafe gençlerin hizmetine sunuldu. 3 katlı bir mekanda hizmet veren kafede gençlerin masa tenisi oynayıp spor yapabilecekleri, oturup sohbet edecekleri, birlikte müzik dinleyip ders çalışabilecekleri ortamlar bulunuyor. Finansmanı Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sağlanan kafe sayesinde Yozgat kent merkezindeki gençler  birçok aktiviteyi yapabilecekleri nezih bir ortama kavuşmuş oldu.

Açılış programına ev sahipliği yapan Birlik Vakfı Yozgat Şube Başkanı ve Bozok Üniversitesi İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Fahri Seker proje hakkında bilgi verirken şunları söyledi:

”Kafemiz, Birlik Vakfı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ortak bir projesi. Finansmanını Gençlik ve Spor Bakanlığı sağlıyor. Burada ki temel amacımız gençlerin bir çok aktiviteyi bir arada yapabileceği bir mekan sağlamak. Öncelikle kitapla buluşturmak. Sadece kitap değil, spor yapabilecekleri, birlikte müzik yapabilecekleri, eğlenebilecekleri bir ortam var. Gençlerimizin sohbet edebilecekleri bir kafe ortamımız var. Aynı zamanda öğrenci arkadaşlarımızın rahat bir şekilde birlikte ders çalışacakları bir ortamımız var”

17/06/2021 22:21
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ