YOZGAT’TA BELEDİYE MECLİSİNDEN ŞEBEKE SUYUNA YENİ BİR ZAM DAHA

Yozgat Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısının ikinci oturumunu Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi.Toplantıda ilk oturumda gündeme gelen su zammı başta olmak üzere 4 gündem maddesi görüşülüp karara bağlandı.Meclis oturumunda vatandaşı üzecek bir karar çıktı ve Yozgat’ta su ücretlerine yüzde 30 zam yapılması kararlaştırıldı..
Okul servis ücretlerinde ise bazı indirimler yapıldı
Sabah-akşam etütlü servis ücreti 2 bin 750 liradan 2 bin 500 liraya, sabah-akşam tek servis ücreti 2 bin 500 liradan 2 bin liraya, sabah-öğle-akşam yemekli servis ücreti ise 3 bin 500 liradan 3 bin liraya düşürüldü.
Okul öncesi, ana sınıfı ve Kur’an kursları için personelli servis 3 bin lira, Yozgat-Yerköy ve Yozgat-Sorgun servis ücretleri ise 4 bin lira olarak belirlendi. İki veya daha fazla kardeşi olan öğrencilere yüzde 20 indirim yapılacak.
Belediyeye ait Eskipazar Mahallesi’ndeki 4 bin 845 metrekarelik arsanın satış sürecini incelemek üzere komisyon kurulmasına karar verildi.
Toplantının son bölümünde ise imar tadilatları ele alındı ve görüşmelerin ardından oturum sona erdi.