YOZGAT MİLLET BAHÇESİ GELECEK YAZ HİZMETE SUNULACAK

YOZGAT MİLLET BAHÇESİ GELECEK YAZ HİZMETE SUNULACAK

Yozgat Belediyesi Valilik binası önündeki Menekşe Evler Kentsel Dönüşüm ve Millet Bahçesi projesiyle ilgili çalışmalarını hızlandırdı.Yozgat kent merkezinde  yeni bir yaşam alanı olarak inşa edilen Yozgat Millet bahçesinin Cumhuriyetin 100.yılında tamamlarak halkın hizmetine sunulacağı bildirildi.Konuya ilişkin bir açıklamada bulunan Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse “Şehrimizin her noktasında hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz. Şehrimizin vizyonuna katkı sağlayacak hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artıracak projelerimizle Kadim Şehrimize hizmet ediyoruz.” Dedi.

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse halen inşaatı hızla sürdürülen Millet bahçesiyle ilgili bilgi verirken şunları söyledi :

“Yapım çalışmalarında sona geldiğimiz Millet Bahçesi projemizle birlikte şehrimize yeni bir yaşam alanı daha kazandıracağız. Hemşehrilerimize gün içerisinde sportif faaliyetlerden, sosyal aktivitelere kadar birçok alanda hizmet edecek Millet Bahçesi Projemiz, akşamları günün yorgunluğunun atılacağı, hafta sonu ailelerin birlikte zaman geçirebileceği bir yaşam alanı olacak.

HERŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Bisiklet Yolu, Yürüyüş Yolu, Halı Sahası, Basketbol Sahası, Tenis Kortu, Millet Kıraathanesi, Büfeleri, Kamelyaları, Dinlenme Alanları ve Yeşil Alanları ile sosyal ve sportif donatılara sahip Millet Bahçesi Projemizde  hemşehrilerimiz ve şehrimizi ziyarete gelen misafirlerimiz için bütün ayrıntılar düşünüldü.  Kadim Şehrimiz Yozgat için hizmetlerimizde hemşehrilerimizle istişarelerde bulunuyor, istekleri ve beklentileri doğrultusunda projelerimize yön veriyoruz.”

08/12/2022 04:11
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ