YOZGAT BELEDİYESİNİN ‘HASBAHÇE ‘ CAFESİ HİZMETE AÇILDI

YOZGAT BELEDİYESİNİN ‘HASBAHÇE ‘ CAFESİ HİZMETE AÇILDI

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse Belediye olarak şehrin vizyonuna katkı sağlayacak sosyal donatılar inşa etmeye devam ettiklerini söyledi.

Şehit Korgeneral Osman Erbaş Meydanı (Yozgat Belediyesi Kapalı Otopark üzerindeki alanda  hizmete giren Has Bahçe Sosyal cafesine  vatandaşları davet eden Başkan Köse, konuya ilişkin şu bilgileri verdi :

“Şehrimizin dört bir yanında yaptığımız saha çalışmalarımızın yanı sıra kültürel ve sosyal olarak şehrimize değer katmak adına hizmetlerimizi artırmaya da özen gösteriyoruz. Şehrimize değer katacak, hemşehrilerimizin zamanlarını geçirebileceği güzel bir proje olan Has Bahçe Sosyal Tesisimizi  hizmete açımış bulunuyoruz. Konum olarak merkezi bir yerde olan tesisimizi ziyaret eden misafirlerimizin otopark gibi bir sorunu da bulunmuyor”

KALİTELİ ÜRÜN GÜLER YÜZLÜ HİZMET

Kaliteli ürün ve güler yüzlü hizmeti Yozgat halkının hizmetine sunduklarını söyleyen Başkan Köse, “Belediye tarafından hayata geçirilen her sosyal tesiste olduğu gibi kaliteli ürün ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile faaliyet gösteren Has Bahçe Sosyal Tesisleri hemşehrilerimizin bir cafeden beklediği tüm hizmetleri sunuyor. Pasta çeşitlerinden soğuk ve sıcak içecek çeşitlerine kadar geniş bir yelpazede hizmet veren tesisimiz misafirlerini bekliyor” diye konuştu.  /  Ferhat Özer

10/05/2022 21:43
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ