YOZGAT BELEDİYESİNDE ÜST DÜZEY ATAMA OPERASYONU

YOZGAT BELEDİYESİNDE ÜST DÜZEY ATAMA OPERASYONU

Göreve geldiğinden bu yana  Belediyenin  üst düzey bazı bürokrat ,memur ve elemanları arasında atama ve değişiklikler periyodik olarak  gerçekleştiren  Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Belediye bünyesinde müdür ve memurlar arasında atama furyasını sürdürüyor.Başkan Köse, son günlerde 4 birimin müdürü  ile İmar Müdürlüğünde çalışan 8 teknik elemanın görev yerlerini değiştirdi.Bu nedenle Yozgat Belediyesinin İmar ve Şehircilik,Fen işleri,Etüd Proje ve Zabıta Müdürlüklerine yeni isimler atandı.

Gazetemize ulaşan bilgilere göre,Belediye Başkanı Köse’nin yaptığı son atama operasyonu sonucunda İmar ve Şehircilik Müdürü Naime Aktoklu,Etüd Proje müdürlüğü servisine,Su işletmesi Müdürlüğünde görevli inşaat mühendisi Yusuf Yıldız  İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne atandı.Yozgat Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğüne peyzaj mimarı Erkan Uğurlu getirilirken,Fen işleri Müdürlüğüne de inşaat mühendisi İlhan Uzun’un yerine Tekniker İlyas Güngör atandı.Yozgat Belediyesinde uzun yıllar Zabıta Müdürlüğü yapan Musa Baran  Muhtarlık İşleri Müdürlüğüne tayin edildi.Baran’dan boşalan  Zabıta Müdürlüğüne de Ebubekir Karatepe vekaleten görevlendirildi. Yozgat Belediyesinin emektar yöneticilerinden Naime Aktoklu ile Musa Baran’ın kendi talepleri doğrultusunda görev yerlerinin değiştirildiği   ve Aktoklunun atama kararının ardından 15 gün izne ayrıldığı bildirildi. Bundan yaklaşık 3 ay  önce de  Park Bahçeler Müdürü ziraat Mühendisi Ayşe Aslan da görevinden uzaklaştırılarak  İmar servisine personel olarak atanmıştı.

Öte yandan Yozgat Belediyesinde gerçekleştirilen atama furyasında İmar müdürlüğünde çalışan 8 teknik elemanın bazıları Etüd proje ,bazıları da su-kanalizasyon işletmesine atandılar. İmar Müdürlüğü servisine de  genellikle etüd proje servisinde çalışmakta olan elemanlar görevlendirildi.Yozgat Belediyesi İmar Müdürlüğünde gerçekleştirilen geniş çaplı  atama operasyonu kamuoyunda yankı uyandırdı.

Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Erol,yapılan atamalar konusunda “ Belediyemizin çeşitli birimlerinde personelimizin verimliliğini  ve performansını arttırmak için kadrolarımızı gençleştirmeye çalışıyoruz” dedi..

Yozgat Belediyesi bünyesinde bundan sonra da atama ve görev değişikliklerinin periyodik olarak devam edeceği öğrenildi.

12/10/2020 21:59
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ