YERKÖY’DE İLÇENİN GELİŞİMİNE YÖNELİK PROJE ÖNGÖRÜLERİ TOPLANTISI

YERKÖY’DE İLÇENİN GELİŞİMİNE YÖNELİK PROJE ÖNGÖRÜLERİ TOPLANTISI

Yerköy ilçesinin gelişmesi ve kalkınabilmesi için icraatlarını yoğun biçimde sürdüren Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, önceki gün Belediyede düzenlediği bir toplantı  ile  Yerköy’ün temel sorun ve konularını kentin akil kişileri ve Sivil Toplum kuruluş temsilcileriyle  masaya yatırdı.Başkan Yılmaz,toplantıya katılan STK temsilcilerinin yanı sıra mimar,mühendis ve müteahhit davetlilerle  ilçede yapılacak ve yapılması planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Belediye Salonunda düzenlenen toplantıda Yerköyle ilgili belli başlı sorun ve konular davetlilier tarafından gündeme getirildi. Konukların öneri ve tavsiyelerini not alan Belediye Başkanı Ferhat  Yılmaz  toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi :

“Belediyemiz  imkanları dahilinde ilçeye en güzel hizmetleri sunmanın gayreti içerisinde bulunmaktadır.Bugün ilçemiz adına gerçekleştirmeyi planladığımız projelerimiz hakkında inşaat ve yapı sektörünün ilçemizdeki temsilcileri olan mimarlarımız, mühendislerimiz ve müteahhitlerimizle bir araya gelerek, şehrimizin geleceğine yön vereceğini düşündüğümüz projelerimiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk.

İnanıyoruz ki; 2021 yılının ilçemizin değişimi ve gelişimi adına bir çok projenin ve geleceğimize yön verecek olan bir çok çalışmanın hep birlikte gerçekleştirilebileceği bir yıl olacaktır. Toplantımıza katılım sağlayarak tecrübe ve fikirlerini bizlerle paylaşan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.”

06/02/2021 21:22
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ