YERKÖY BELEDİYESİ’NDEN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM EKİBİ SEVKİYATI

YERKÖY BELEDİYESİ’NDEN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM EKİBİ SEVKİYATI

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde hissedilen deprem sonrası 11 personel deprem bölgesi olan Hatay’a gönderdiğini söyledi.

Başkan Yılmaz, 6 Şubat 2023 sabaha karşı 04.17 sıralarında merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olarak meydana gelen ve 10 ilde hissedilen deprem sonrası Yerköy Belediyesi ekipleri destek için deprem bölgesine hareket ettiğini belirtti.

Kahramanmaraş'ın yanı sıra çevre illerden de hissedilen 7,4 büyüklüğündeki deprem sonrası Yerköy Belediyesi olarak gıda, giyecek, içecek ve ısınmak için gerekli yardım çalışmaların başlatıldığını belirten Başkan Yılmaz şu ifadeleri kullandı: “Yerköy ilçemiz olmak üzere, Kahramanmaraş, Adana, Hatay, Adıyaman, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır, Kilis, Şanlıurfa, Mersin, Yozgat ve daha birçok ilde hissedilen ve birçok binanın yıkıldığı deprem sonrası Yerköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Oktay Yılmaz olmak üzere 11 personel, bir kamyonu deprem bölgesi için yola çıkmış bulunmaktadır. Göndermiş olduğumuz ekiplerimiz arama kurtarma çalışmalarına destek vereceklerdir. Yerköy Belediyesi olarak tüm imkanlarımız ile yaraları sarmak için teyakkuz halinde olacağız. Kahramanmaraş başta olmak üzere Gaziantep, Malatya, Diyarbakır, Adana, Hatay, Osmaniye ve çevre illeri etkileyen depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz.”

06/02/2023 21:35
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ