YENİ HAL İŞ ve YAŞAM MERKEZİ PROJESİ TAMAMLANIYOR

YENİ HAL İŞ ve YAŞAM MERKEZİ PROJESİ TAMAMLANIYOR

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse Yeni Hal İş ve Yaşam Merkezi projesinde sona geldiklerini belirtti.Başkan Köse Yeni Hal İş ve Yaşam Merkezi projesinin yakın bir zamanda tamamlanarak hizmete gireceğini müjdeledi.

Belediyenin önemli projeleri arasında yer alan yeni hal, iş ve yaşam merkezi projesinde önemli ilerleme sağladıklarını bildiren Başkan Köse  “Projenin kaba inşaatını tamamladık. Bu projemizde 3 bin 472 metrekare alan üzerine 43 işyeri ve 15 büro inşa ediliyor. Şu an inşaatımızda çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Çalışmaları tamamlayarak  yakın bir gelecekte hizmete açacağız” dedi.

Söz konusu projenin Büyük Cami projesiyle entegre şekilde hayata geçeceğini aktaran Başkan Köse, açıklamasının son bölümünde ise özetle şunları söyledi:

“Projemiz hayata geçtiğinde yaklaşık 4 bin metrekare kapalı alana sahip zemin ve artı iki kattan oluşan şehrimize yakışır bir kompleks ortaya çıkmış olacak. Büyük Cami çevre düzenleme projemizde de yine 154 araçlık kapalı otopark, kültür merkezi, kent meydanı, aşevi, hocalar kahvesi, yeşil alanlar ve süs havuzları yer alacak. ”

14/01/2024 18:50
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ