ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN ÖĞRENCİLERDEN YALÇIN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN ÖĞRENCİLERDEN YALÇIN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Akdağmadeni ilçesind, Belediye tarafından desteklenen Halk Eğitim Merkezi bünyesinde düzenlenen Üniversiteye Hazırlık kursuna katılarak üniversiteyi kazanan 53 başarılı öğrenci, Belediye Başkanı Uzm. Dr. Nezih Yalçın’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Akdağmadeni Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen üniversiteye hazırlık kurslarına katılan öğrenciler, Başkan Yalçın’a kendilerine sağlanan destekler için teşekkür etti. Özellikle yayın, deneme ve materyal desteği sağlayan Akdağmadeni Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi’nin sunduğu imkanların, tüm öğrencilere faydalı olması gerektiğini vurguladılar. Başkan Yalçın, öğrencilere geleceğe dair tavsiyelerde bulunurken şunları ifade etti:

“7 yıl üniversite okumuş bir ağabeyiniz olarak üniversite hayatınızda karşılaşacağınız sıkıntıları biliyorum. Ancak gurbete de gitseniz, sıkıntılar da yaşasanız hayatınızın en güzel yıllarının bu dönem olduğunu siz de göreceksiniz. Üniversite eğitimini meslek kazanmak için bir vesile olarak değil, sizi hayata hazırlayan, toplumda önder olacak, yol gösterecek bir birey olmanızı, vatana, millete ve memleketimize daha üst makamlarda hizmet etmeye vesile olacak bir yol olarak görmenizi isterim. Sizlere eğitim hayatı boyunca yol gösteren kıymetli hocalarımıza, üniversite hazırlık kurslarında ders veren öğretmenlerimize, Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Ayhan Karabulut hocama ve özellikle sizlerle ağlayıp sizlerle gülen ailelerinize teşekkür ediyorum.”

Ziyaret sırasında öğrenciler ve Halk Eğitim Merkezi adına konuşan Akdağmadeni Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayhan Karabulut ise şunları söyledi: “Belediye Başkanımız Dr. Nezih Yalçın’a bizlere ve öğrencilerimize sağladığı imkanlardan dolayı teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyorum.”

16/09/2023 02:05
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ