SORGUN BELEDİYESİ,İLÇEDE YENİ SOSYAL PROJELER GERÇEKLEŞTİRDİ

SORGUN BELEDİYESİ,İLÇEDE YENİ SOSYAL PROJELER GERÇEKLEŞTİRDİ

Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, şehrin temizliği, altyapı ve üstyapı çalışmalarının belediyelerin asli görevleri arasında yer aldığını belirterek, Sorgun Belediyesi olarak vatandaşların, aileleri ile birlikte hoşça vakit geçirebilecekleri, oturup dinlenebilecekleri sosyal projeleri de hayata geçirdiklerini söyledi.
Belediye Başkan Ekinci, yaptığı açıklamada; başkanlık görevini devraldıkları günden bu yana belediye imkanları doğrultusunda önemli çalışmalara imza attıklarını vurguladı.
Başkan Ekinci, “Alt yapısını tamamladığımız alanların asfaltlama çalışmalarını da hızla tamamlıyoruz. Eğri öz deresi kenarlarına yapmakta olduğumuz proje yavaş yavaş şekilleniyor. İnşallah çok kısa bir zaman sonra orada bisiklet sürebileceğimiz, yürüyebileceğimiz, oturup dinlenebileceğimiz mekanlar ve seyirlikler oluşturacağız. Gece serinliğinde Semavar çayı yudumlayacağımız, günler yaklaştı. Sorgun hiçin hep birlikte çalışmaya devam edelim. Siz sabredin biz çalışalım. Biz çalışalım Sorgun kazansın.”ifadelerini kullandı.

08/09/2020 20:27
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ