KÖSE: BU YIL KENT İÇİNDE ASFALTSIZ YER BIRAKMAYACAĞIZ

KÖSE: BU YIL KENT İÇİNDE ASFALTSIZ YER BIRAKMAYACAĞIZ

Yozgat Belediye Meclisinin  2022 yılının ilk toplantısı  Celal Köse’nin başkanlığında gerçekleşti. Belediye Meclis Salonunda düzenlenen  toplantıda konuşan Başkan Köse, 2021'deki hizmetler ile bu yıl yapılacak icraatlar konusunda meclis üyelerini bilgilendirirken Yozgat kent merkezindeki  şehir içi yolların tamamının 2022 yılı sonuna kadar asfaltlanacağını açıkladı.

Geçen yılı belediye açısında iyi bir hizmet dönemini geçirdiklerini  ifade eden Celal  Köse, Çapanoğlu Büyük Cami projesinin devam ettiğini belirterek  "Bu proje daha önce belli bir aşamaya gelmiş ama vücut bulamamış bir projeydi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı hibe konusunda bize destek oldu Projemizin inşaat seviyesi yüzde 80'e ulaştı. Bu yıl hizmete açacağız." dedi.

Başkan Köse Yeni hal binası ile Millet bahçesi konularında ise şunları söyledi :

 "Yeni hal binamızın projesi önümüzdeki aylarda ihaleye çıkacak. Projenin uygulanacağı alandaki esnafımızla anlaşmamızı yaptık. İki hafta önce yıkım başladı. Oradaki esnafımızdan iş yeri bulamayanlar için geçici iş yeri yaparak onları mağdur etmeyeceğiz. Millet Bahçesi'nin ihalesi yapılı, oradaki evlerin yıkımı başladı ve konut sahiplerine 810 lira kira ödeniyor. İnşallah 10-15 gün içerisinde yıkım işlemleri tamamlanıp ilgili müteahhit firmaya teslim edeceğiz."

Eski parkları yenilediklerini ve yeni parklar yaptıklarını aktaran Köse, 4 konak inşaatının da sürdüğünü belirtti.

06/01/2022 20:51
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ