DOĞANKENTİN 30 YILLIK BELEDİYE BAŞKANI SUNGUR’DAN VEDA MESAJI

DOĞANKENTİN 30 YILLIK BELEDİYE BAŞKANI SUNGUR’DAN VEDA MESAJI

Yozgat’ta en fazla belediye başkanlığı görevi yürüten isimler arasında yer alan ve başarılı hizmetleriyle tanınan  Doğankent Belediye Başkanı Doğan Sungur hemşerilerine veda mesajı yayımladı.

Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Doğankent Beldesi’nde yaklaşık 30 sene Belediye Başkanlığı yapan AK Partili Doğan Sungur 31 Mart seçimlerinde tekrar aday olmadığı için hemşerilerine veda etti.

Sungur, “Her son yeni bir başlangıçtır, teşekkürler Doğankent” ifadeleriyle başladığı veda mesajında “Türkiye’de en uzun dönem belediye başkanlığı yapan isimlerden oldum. Bu süreçte Doğankent’e yeni bir kimlik kazandırdık” dedi.

Doğan Sungur, veda mesajında 30 yıllık başkanlık döneminde ilçeye kazandırdığı ve getirdiği yenilikleri hatırlatarak şunları söyledi :

“Beldemize doğalgaz, Toki konutları, güneş santralleri, kültür merkezi, sulama sistemleri, orman çalışması, alt ve üst yapı, sanayi sitesi, belediye hizmet binası, jandarma binası, makine parkı, istihdam alanları gibi birçok hizmetleri beldemize kazandırdık”

Doğan Sungur, Yozgat’ın ‘Doğan Abisi’ olarak anılmaya devam edeceğini belirterek “Yol ve dava arkadaşı olmaktan onur duyduğum, memlekete hizmet davasının büyük lideri, milletin adamı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a,  geçmişten bugüne desteklerini esirgemeyen Sayın Bakanlarımıza, milletvekillerimize, teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

29/03/2024 04:34
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ