BOĞAZLIYANA BELEDİYE-HAYIRSEVER İŞBİRLİĞİ İLE TAZİYE EVİ PROJESİ

BOĞAZLIYANA BELEDİYE-HAYIRSEVER İŞBİRLİĞİ İLE TAZİYE EVİ PROJESİ

Boğazlıyan ilçesinin aktif Belediye Başkanı Gökhan Coşar,ilçenin sorun ve noksanlarını teker teker gidermeye çalışıyor.Çoşar,bu aşamada Boğazlıyana modern ve bir taziye evi projesini gerçekleştiriyor.Boğazlıyanda ilçe mezarlığı karşısındaki  500 metrekarelik bir alan üzerinde kurulması planlanan taziye evi Çelikel tarım firması sahiplerinden Bekir Türkmen ve kardeşlerinin katkılarıyla 2 ayda tamamlanarak hizmete sunulacak.

Temeli bundan bir sre önce atılan Boğazlıyan taziye evi  projesi içerisinde  mescid, mutfak, salon, abdesthane, bay ve bayan tuvaletlerin yer alacağını bildiren Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Çoşar ,bu projenin yapım masraflarını karşılayacak olan Türkmen ailesine teşekkürlerini ifade ederek şunları söyledi:

“Gerçek bir Boğazlıyan sevdalısı ve Hayırsever, Çelikel Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Türkmen ağabeyimiz ile kardeşlerinin büyük destek ve katkısıyla hassasiyetle yaklaştığımız konuların başında gelen bu önemli eseri ilçemiz de hayata geçiriyoruz.

Ben dışarıda ve içeride bulunan diğer hemşerilerimizi böylesi duyarlılığa davet ediyorum. İlçemizdeki eksikliği hep beraber gidermemiz gerekiyor. Herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor. Ben şahıslarında bütün Çelikel Grubun sahiplerine teşekkür ediyorum. Biz de inşallah geri kalan eksiklikleri tamamlayacağız..”

28/11/2020 14:17
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ