BOĞAZLIYAN BELEDİYESİNDEN SAHTE HESAPLARA SUÇ DUYURU UYARISI

BOĞAZLIYAN BELEDİYESİNDEN SAHTE HESAPLARA SUÇ DUYURU UYARISI

Boğazlıyan Belediyesi ilçede belediye ve belediye başkanına sosyal medya mecralarında  itibar suikastı yapmak isteyenlere karşı suç duyurusunda bulunacağını duyurdu.

Boğazlıyan Belediyesi, ilçede bazı kesimlerin çamur at izi kalsın politikası izlediğini, belediye ve başkan hakkında asılsız ithamlarda bulunulduğunu bildirerek bu şahıslar hakkında yasal yollara başvurulacağını ilan etti.

Boğazlıyan Belediyesi’nden yapılan açıklamada özetle şu ifadelere yer verildi:

“Eser ve hizmet siyaseti yapamayanlar, iftira siyaseti ile vatandaşlarımızı yanıltmaya çalıştıkları, Boğazlıyan Belediye Başkanımız Gökhan Coşar'ın aleyhinde gerçeklikle bağdaşmayacak şekilde ellerinde klasörlerle gezerek, Cumhuriyet Başsavcılığı'na çok sayıda dosya sundukları, bu tür asılsız ithamlar neticesinde Boğazlıyan Belediye Başkanımız Gökhan Coşar'a karşı vatandaşlarımızın üzerinde olumsuz algı oluşturulmaya çalışıldığının bilgisi tarafımıza ulaşmıştır.

Aleyhimize karşı itham edilen bu söylemlerin ve aleyhimize yapıldığı iddia edilen onlarca şikâyet gerçeklikle bağdaşmamaktadır.Yalan, karalama, iftira ve itham siyasetiyle hareket edenlerin söylemlerine karşı vatandaşlarımız itibar etmemelidir.

Asılsız söylem ve belgelerle beyanda bulunanlar ve bu mantıkla oy devşirenler hakkında yasal yollara başvurulacaktır”.

21/03/2024 04:28
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ