BOĞAZLIYAN BELEDİYESİNDEN ÇEVRE YOLUNDA ÇAY-ÇORBA İKRAMI

BOĞAZLIYAN BELEDİYESİNDEN ÇEVRE YOLUNDA ÇAY-ÇORBA İKRAMI

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde yıkımlarla sonuçlanan depremden sonra Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın talimatları ile Doğu-Batı, Güney-Kuzey bağlantılı yol ağlarının kesiştiği noktada yer alan Boğazlıyan çevre yolu güzergahında sürücü ve yolculara ‘Sosyal Hizmet Aracında’ sıcak çay ve çorba ikramında bulunuluyor.

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar bir yandan deprem bölgesinde çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da Boğazlıyan’da misafir edilen depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için çevre yolunda örnek bir çalışmaya daha imza atmış oldu.

Başkan Coşar,Deprem sonrası yürütülen çalımalara ilişkin yaptığı açıklamada bilgi verirken şunları söyledi :

“ İlçemiz iş merkezi yanında, çevre yolu üzerinde vatandaşlarımıza sıcak çay ve çorba ikramında bulunuyoruz. Boğazlıyanlılarla el ele vererek, depremzede vatandaşlarla omuz omuza dayanışmasını sürdüreceğiz.Tüm vatandaşlarımızın yanındayız. Bu zor günde millet ve devlet hep ele ele vererek aşacağız.Bir olacağız, tüm zorlukları birlikte aşacağız.

Deprem bölgelerinde devlet ile millet dayanışmasının en güzel örneğini görüyoruz. Devletimiz tüm kurumları ile koordinasyon içerisinde seferberlik halinde yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. Zorlu süreci el ve gönül birliği ile aşacağız.”

Öte yandan Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın çevre yolunda sürücü ve yolcular için başlattığı ücretsiz çay-çorba dağıtımı ilçede takdirle karşlandı.  (boğazlıyançağlayangazetesi.com)

26/02/2023 07:42
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ