BELEKCEHAN BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA %15 SÖZLEŞME ZAMMI

BELEKCEHAN BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA %15 SÖZLEŞME ZAMMI

Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesine bağlı Belekcehan kasabasında  Belediye  ile Hizmet-İş Sendikası arasında  toplu iş sözleşmesi çalışanların lehine sonuçlandı.
Belekcehan Belediyesinde düzenlenen  toplu iş sözleşmesi imza törenine, Belediye Başkanı Şahin Arısoy, Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, İşyeri Sendika Temsilcisi Recai Öngül katıldı.

Belekcehan belediyesi ile Hizmet-İş sendikası arasında 3 yıl süreli toplu iş sözleşmesi imzalandı. Toplu iş sözleşmesi ücret zammı sosyal haklar hariç, 1. Yıl 1. Altıay %15, 2. Yıl %14, 3.Yıl %14 zam olarak değerlendirildi.

Belekcehan Belediye Başkanı Şahin Arısoy imza töreninden sonra yaptığı açıklamada  “İşçilerimize imzaladığımız tüm sözleşmelerde elimizden gelen en iyi ücret zammını yaptık. İmzalanan toplu iş sözleşmesi çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Feman Zararsız ise şunları söyledi :

“Bu güne kadar imzaladığımız toplu iş sözleşmeler de olduğu gibi bu toplu iş sözleşmesinde de, işçini alınteri ve emeği üzerinde hiç bir zaman pazarlık yapmayan Belediye Başkanımız Şahin Arısoy’a, toplu iş sözleşmesinin imzalanmasında emeği geçen İşyeri Sendika Temsilcimiz Recai Öngül’e, toplu iş sözleşmesi imza törenimize katılan emekçi kardeşlerime şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ederim“

09/02/2021 19:46
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ