BELEDİYEDEN YAŞLI ve ENGELLİ VATANDAŞLARA ALIŞVERİŞ HİZMETİ

BELEDİYEDEN YAŞLI ve ENGELLİ VATANDAŞLARA ALIŞVERİŞ HİZMETİ

Nevşehir Belediyesinin ardından Yozgat Belediyesi de yeni tip koronavirüs  önlemleri  kapsamında evinden dışarı çıkamayan yaşlı, engelli ve kronik hastalara yönelik alışveriş hizmeti sunarak kamuoyunda takdirle karşılanan bir projeye imza attı.

HİZMET NASIL GERÇEKLEŞİYOR ?

Evinden dışarı çıkamayan 60 yaş üzeri vatandaşlar Belediyenin 0 ( 354) 666 66 66 numaralı çağrı merkezini arayarak adresini bildiriliyor. Belediyenin zabıta memurları adrese gidip vatandaşın sipariş listesini ve ücretini alıyor.Zabıtalar çarşıdan siparişleri temin edip vatandaşın evine götürüp teslim ediyor.

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse,şehir merkezinde bir yanda kamu kurumları ve toplu yaşam alanlarında dezenfekte çalışması yaptıklarını bir yanda da yaşlı vatandaşlara alışveriş hizmeti sunduklarını  belirterek konuya ilişkin bilgi verirken şunları söyledi :

BAŞKANDAN HİZMETE İLİŞKİN AÇIKLAMA

"60 yaş üzeri hemşehrilerimizin sokağa çıkmasının salgın döneminde riskli olması dolayısıyla önlem olarak alışverişlerini belediye olarak biz yapıp evlerine kadar teslim ediyoruz.Alışveriş yapmak isteyen vatandaşımız 0354 666 66 66 numaralı çağrı merkezimizi aradığında hemşehrilerimizin temel gıda ihtiyaçlarının listesini ve tutanakla ücretini almak için resmi zabıtamız eşliğinde ekiplerimiz vatandaşlarımızın evlerine gidecek. Alışveriş yapıldıktan sonra fiş ve alışveriş poşetlerini tutanakla hemşehrilerimize teslim edeceğiz.Ekiplerimiz 7/ 24 hemşehrilerimizin hizmetinde olacak…

19/03/2020 22:44
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ